Zitzakken voor horecagelegenheden

Zitzakken voor de Horeca

Stelt u zich eens voor. Een klant komt bij u op het terras zitten met zijn vrienden en ze zijn wel toe aan een beetje relaxen terwijl ze een biertje drinken.

Hoe zouden zij reageren als ze zien dat uw zaak zitzakken buiten heeft staan waar ze op kunnen zitten (of liggen) zoals zij dat willen?

Precies, helemaal enthousiast en alle positieve emoties die daar mee samen gaan. Wat betekent dit voor de zaak? Enthousiaste cijfers.

 

Redenen om gebruik te maken van zitzakken bij een horecazaak

We hebben net bij de intro al even besproken hoe zitzakken kunnen leiden tot hogere cijfers. Maar dat is niet alles. Er zijn nog veel meer redenen waarom zitzakken perfect zijn te gebruiken door horecazaken.

Of u nu de eigenaar bent van een restaurant, beach club, hotel, vakantiepark, pretpark of evenementenorganisatie, u kunt altijd profiteren van de volgende voordelen:

 

  • Branding – Iedereen die langsloopt zal zien dat er zitzakken bij uw zaak zijn. Als deze nou ook nog eens bedrukt zijn met uw logo of bedrijfsnaam, dan zal dit beter onthouden worden en zullen mensen de naam van uw bedrijf opzoeken.

  • Unieke ervaring – Wanneer klanten bij uw zaak aan het genieten zijn van de relaxte zitzakken ervaren zij iets wat ze nog nooit hebben ervaren. En wat doen de mensen van de huidige generaties dan? Juist! Ze gaan het delen met vrienden, familie en op al hun social media accounts! Dit betekent nog meer bekendheid voor uw bedrijf.

  • Comfortabel – Een hele simpele reden om zitzakken te gebruiken: ze zijn comfortabeler dan de meeste stoelen. Doordat je in een zitzak compleet kan uitzakken, past de vorm zich aan de persoon aan. Dat zit natuurlijk veel comfortabeler dan een houten stoel!

 

Nu al overtuigd? Wacht dan geen seconde langer en vertel ons hoe we u kunnen helpen!

 

Waarvoor kunt u onze zitzakken het best gebruiken?

Nu dat u weet waarom zitzakken waarde kunnen toevoegen aan uw horecagelegenheid is het belangrijk dat we over gaan op de manieren hoe u dit dan kunt gebruiken.

Daarom hebben we hier verschillende categorieën horecagelegenheden en hoe daar gebruik gemaakt kan worden van zitzakken.

 

Hotel, restaurants en kroegen

In hotels, restaurants en kroegen worden onze zitzakken het vaakst ingezet als meubels op het terras. Gezellig kletsen met vrienden en familie op het terrasje terwijl je lekker onderuit ligt op een zitzak.

Dat klinkt toch ideaal? Uw klanten zullen daar een zekere ‘ja’ op antwoorden wanneer ze zich neer ploffen op de zitzakken.

Ook zien we dat de zitzakken gebruikt worden als meubels in hotelkamers. Met name onze stoelvormige ribcord zitzakken zijn hiervoor geschikt. Overigens bestaan de meest gekozen zitzakken voor hotels en restaurants uit onze rechthoekige XL zitzakken en peervormige zitzakken.

Deze zogenaamde 'terras zitzakken' kunnen optioneel uitgevoerd worden met UV beschermende stof waardoor ze niet aangetast worden door het zonlicht en dus een langere levensduur hebben.

 

Vakantieparken

Ook vakantieparken weten ons te vinden als het om zitzakken gaat. Zo zijn de zitzakken perfect als tuinmeubel bij bijvoorbeeld vakantiehuisjes of als meubels bij het zwembad.

Bovendien kunnen de zitzakken bedrukt worden met het logo van het vakantiepark en kunnen afwijkende vormen op maat gemaakt worden. Prachtig voor de branding van uw vakantiepark!

 

Pretparken

Regelmatig krijgen wij ook bestellingen binnen van pretparken. In pretparken worden de zitzakken veel gebruikt als meubels in horecagelegenheden en foyers. Maar we zien ze ook vaak terug bij de ingang van het pretpark.

Mensen zullen graag op de foto willen met de zitzakken bij de ingang en dit zorgt weer voor meer zichtbaarheid doordat ze die foto’s natuurlijk op al hun social media accounts gaan delen.

Fijn om te weten: onze 'outdoor zitzakken' kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dit maakt onze zitzakken ideaal voor pretparken en horeca gelegenheden.

 

Evenementen

Wat is de beste vorm van branding op evenementen? Zitzakken natuurlijk! Onze met logo bedrukte zitzakken zijn namelijk een perfect uithangbord voor merken en/of het festival!

Speciaal voor festivals hebben wij daarom ook zitzakken die gemaakt zijn van een extreem sterk PVC doek. Dit sterke PVC doek zorgt ervoor dat de zitzakken schoongemaakt kunnen worden met de hogedrukspuit. Ideaal voor meerdere of meerdaagse evenementen!

Weggooien is zonde dus de volgende keer dat er braaksel of drank over uw spullen wordt gemorst is er geen probleem meer. Het is zo schoongemaakt!

 

Zitzakken speciaal voor u gemaakt

De zitzakken voor horeca bedrijven hebben eigen unieke eigenschappen die afgestemd zijn op het gebruik en de omgeving van uw bedrijf. Dit is essentieel in omgevingen waar goede hygiëne, een lange levensduur en geweldige uitstraling belangrijke zaken zijn.

 

  • Nederlandse kwaliteit zitzakken met een lange levensduur door unieke EPS zitzak vulling

  • Met binnenzak dus wasbaar in de wasmachine, de hoezen zijn later apart na te leveren

  • Naar wens voor binnen en buiten te gebruiken

  • Eigen logo of naam bedrukking op de zitzak

  • Zelf samenstellen op basis specifieke eisen binnen uw de branche: hygiëne, brandveiligheid en antibacteriële stofmogelijkheden

  • Super hygiënisch: makkelijker schoon te maken dan de standaard zitzakken die beschikbaar zijn

  • Snelle levering doordat wij over een grote voorraad beschikken

 

Verhoog deze week uw klantentevredenheid nog!

Waar wacht u nog op? Bij LC zijn er in 2018 alleen al 10.000 zitzakken geïmporteerd vanuit China voor bedrijven die u voor gingen. Bestel de zitzakken met uw eigen logo en/of naam deze week nog!

Als u een eigen idee heeft die nog niet genoemd is op deze pagina, twijfel dan niet om ons een mailtje te sturen! Wij staan open voor (bijna) alles en we horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Daarnaast is vrijwel alles mogelijk bij LC door de flexibele mogelijkheden met EPS korrels en stoffen.

Neem contact met ons op en vertel ons waar we u mee kunnen helpen.